Από το 2012 που κυκλοφόρησε, το Παλαιωμένο Τσίπουρο της οικογένειας Καρδάση βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας.

Διπλής απόσταξης πρωτογενές απόσταγμα Μοσχάτου, που έχει ωριμάσει σε αυστηρώς επιλεγμένα γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια 200 λίτρων.

Ο χρόνος παλαίωσης διαρκεί από 18 – 24 μήνες, ανάλογα τον τύπο του βαρελιού.

Το τελικό blend – εξαιτίας της σχετικά σύντομης παραμονής του στα βαρέλια – δεν “μπουκώνει” με ξύλο αλλά επιτρέπει να αναδειχθούν τα πρωτογενή χαρακτηριστικά του αποστάγματος.

 

Μάθετε περισσότερα: tsipourokardasi.gr/el

KARDASIS Aged Tsipouro

5cl | 70cl | ABV 40%